Hundpsykolog

Rådgivning eller Beteendeutredning

Om du upplever någon form av problem tillsammans med din hund kan du boka tid till hundpsykolog för att få hjälp och guidning. Det är individuellt vad man som hundägare ser som ett problem. Ofta är det ett upplevt problem för hunden som ligger bakom oönskade beteenden och då är det extra viktigt att vi gör vårt bästa för att lösa problemet och hjälpa hunden. Det kan vara allt från osäkerhet till stress, hantering eller ensamhetsproblem. Vi träffas och försöker tillsammans hitta orsakerna bakom problembeteendet. Vi lägger upp en träningsplan och lösningarna ni får med er är individanpassade och beroende på de bakomliggande orsakerna.

På en rådgivning tar vi hand om enklare problem, gör upp en plan för er att träna med hemma och eventuellt börjar vi redan här praktiskt med träning, beroende på situationen och dina önskemål.

För svårare och mer långvariga problem eller om du vill ha mer stöd under träningen är en beteendeutredning på tre träffar lämplig. Första träffen är på två timmar och de två återbesöken en timme vardera.

 

 

Rådgivning

1 timme                                                                               670 :-

1.5 timme                                                                            850 :-

Beteendeutredning (totalt 4 timmar)                            2 200 :-

 

Priset ökar med 100 :-/ timmen på kvällstid (efter kl. 18.00).

 

Träning på hemmaplan

Resekostnad                                             300 :- /tim + 20 :-/mil