Aktiva Hundpromenader

Roligare promenader i grupp

Träffas och ta en aktiv promenad tillsammans med andra hundar och deras ägare. Detta är superbra för hundar som kanske behöver öva på att vara kring andra hundar, lära sig fokusera mer på dig som hundägare bland andra hundar eller bara vill få lite extra krydda på promenaden. Med på promenaden finns instruktör som kan ge tips, svara på frågor och inspirerar till aktiveringsövningar. Gruppen är liten, max 7 ekipage per tillfälle.

Du kan delta på ett eller flera tillfällen.

På denna kurs är det viktigt att vi alla visar hänsyn genom att hålla tillräckligt stora avstånd till varandra. Eftersom det lätt uppstår svårigheter när hundar ska hälsa med koppel på önskar vi att era hundar, om ni vill, får hälsa på varandra efter promenadens gång. I sådana fall, tänk alltid på att fråga och se till så att den andra hundägaren ger samtycke och är förberedd innan ni släpper fram hundarna till varandra.

Vi rekommenderar alltid att ni har en väl sittande sele på hunden och ett vanligt koppel. Vi accepterar inte stryphalsband eller flexikoppel.

Så ladda godisväskan och följ med på promenad!

 

Startdatum:

4 tillfällen, 1 – 1,5 timme

Instruktör:

Plats:

Datum:

Tid:

Pris:

Anmälan sker på mail till kontakt@karmashundcenter.se

Ibland har vi möjlighet att starta upp en kurs om där finns intresse. Meddela därför gärna oss om det finns någon kurs som lockar även om den för tillfället inte har en planerad start.

 

Inför din kursanmälan:

  • Hunden ska vara vaccinerad med DHPPI, frisk från smittsamma sjukdomar och utan ohyra.
  • Vi rekommenderar alltid att ni har en väl sittande sele på hunden och ett vanligt koppel. Vi accepterar inte stryphalsband eller flexikoppel.
  • Inga löptikar får delta på kurserna om inte annat anges.
  • Om din hund har särskilda behov, kan vara aggressiv, har rädslor eller annat måste detta meddelas före kursstart.
  • Glöm inte att läsa våra villkor innan du anmäler dig till en av våra kurser.